SPIJUNSKA OPREMA 
065-444-86-85

SPIJUNSKA OPREMA - PRISLUSKIVACI - BEZICNE BUBICE VELIKI IZBOR, PROFESIONALNO, ZAGARANTOVANA DISKRECIJA, GARANCIJA, VELIKO DUGOGODISNJE ISKUSTVO

NOVOSTI

ZNACI PREVARE PARTNERA

Posted by Spijunska oprema on June 12, 2013 at 9:05 PM

JEDAN OD NACINA DA SAZNATE DA LI VAS NEKO VARA ILI NE JE POMOCU PRISLUSKIVACA ILI SNIMACA RAZGVORA.

SVE SPIJUNSKE UREDJAJE MOZETE POGLEDATI NA SAJTU WWW.SPYAGENTOO7.COM

Statistika pokazuje da tri od četiri muškarca koji su u braku ili dugogodišnjoj vezi varaju partnericu ako im se za to ukaže prilika.

Isto tako, dvije trećine žena nemaju pojma da ih muž ili dečko vara niti će ikad to saznati, tvrdi Tess Stimson, spisateljica i sama prevarena žena koja upravo izdaje svoju knjigu o 'mukama po prevari', 'Beat The Bitch'. Stimsonova u knjizi ukazuje na prve znake muške prevare:

 

1. Izgled, ukoliko muškarac nakon godina neizainteresiranosti za kilograme, higijenu ili kosu počne prikrivati sijede, krene u teretanu ili počne sam kupovati donje rublje, nešto je na pomolu. Česti odlasci u teretanu ili na igranje fudbala mogu biti i izgovor za satanak s drugom ženom

 

2. Telefon, ako napušta sobu za vrijeme telefonskog razgovora ili stalno nosi telefon u džepu, te pokazuje znake nervoze kad telefon zazvoni u vašem prisustvu. Ukoliko je vaš partner često nedostupan, to je jasan znak da se ne želi javiti i da radi nešto zabavnije, tvrdi Stimsonova.

 

3. Spavaća soba, situacija u bračnom krevetu če biti neobična bilo da izbjegava fizički kontakt ili da želi voditi ljubav češće nego obično ( neki preljubnici to rade upravo jer stalno razmišljaju o drugoj ženi, te je zamišljaju i dok su u krevetu s vama

 

4. Novac, stalno je na poslu, a vaš kućni budžet ipak trpi ili odjednom ima nekoliko novih kreditnih kartica. Preljub je skup jer hoteli i vikendi izvan grada koštaju.

 

5. Izostanci, vaš muž ili dečko nikad nije tu. Sastanci, službeni putevi, konferencije , paintball, kuglanje...nije važno. Isto tako, partner može i vas ohrabrivati da odete negdje s prijateljicama ili da više izlazite jer tako smanjuje osjećaj vlastite krivnje opravdanjem da i vi 'imate svoj život'.

 

6. Internet komunikacija, u moderno vrijeme internet komunikacija je nezaobilazna, MSN, Facebook, Twitter, e mail. On neće moći odoljeti da se dopisuje s ljubavnicom, a to je samo lakši put da vi saznate da vas vara.

 

7. Auto, tragove preljuba najlakše je otkriti u automobilu. Neobični mirisi, ruž na opušcima od cigareta, mentol bomboni ili dlake...sve su to jasni pokazatelji da se nešto dešava. Isto tako pripazite na pomjerena sjedišta. Ako svaki dan morate nanovo podešavati sjedište u autu, vaša sumnja u preljub je opravdana.

 

8. Pokloni, ako ste inače za poklon od muža dobijali nemaštovite stvari kao što su kuhnjske potrepštine, a odjednom dobijate nakit ili cvijeće, budite na oprezu. U najgorem slučaju, neki preljubnici kupuju iste poklone ženi i ljubavnici da bi smanjili osjećaj krivice .

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments