SPIJUNSKA OPREMA 
065-444-86-85

SPIJUNSKA OPREMA - PRISLUSKIVACI - BEZICNE BUBICE VELIKI IZBOR, PROFESIONALNO, ZAGARANTOVANA DISKRECIJA, GARANCIJA, VELIKO DUGOGODISNJE ISKUSTVO

Spijunska oprema agent007 i prijatelji sajta:

Ova stranica je nemenjena svima. Ovde postavljamo sve korisne linkove i banere koji mogu biti interesantni nasmi korisnicima. Svi prijatelji sajta spijunske opreme www.spyganet007.com mogu da imaju svoji baner ili link na nasem sajtu, jedini uslov je da razmena bude po principu 1:1.


Ukoliko želite da se i vas baner ili link nadju na nasem sajtu, preuzmite nas baner ili link, prvo ga postavite na Vasem sajtu i kontaktirajte nas u najkracem mogucem vremenu ce i Vas baner ili link biti postavljen na nasoj stranici. Razmena se vrsi iskljucivo sa ,,kulturnim'' sajtovima.


Mi smo firma koja se bavi prodajom proverene detektivske opreme ili popularno nazvano spijunska oprema, koda nas mozete dobiti sve informacije o spijunskoj opremi kao i drugoj opremi za prisluskivanje, pracenje i slicno.


Celokupna oprema je atestirana i proverena u radu, tj. na terenu. Nasi klijenti dobijaju najoblju opremu, po najboljim cenama.LUX-RENT www.cetinari.info TARA ZAOVINE
LUX RENT Rasadnik četinara-GULE Pronadji smeštaj na Tari

U nasoj ponudi mozete pronaci veliki izbor prisluskivaca:

Prislusskivaci za direktno slusanje

Uredjaji za prisluskivanje sa neogranicenim dometom

Prislusni uredjaji sa dugotrajnom funkcijom snimanja


Zatim mosete pronaci snimace razgovora za razne namene i svrhe sa mogucnoscu dugotrajnog snimanja i bez mogucnosti detektovanje ove spijunske opreme.

U ponudi imamo i sve vrste gsp uredjaja za pracenje i lociranje, u realnom vremenu i velikom autonomijom rada od preko 3 meseci rada bez dopunjavanje baterija.

Veliki izbor spijunskih kamera sakrivene u razlicitim oblicima sa razlicitim funkcijama.